Ο.Π. Πανορμίτης - Α.Ο. Ευριπίδης


Τυπικά φιλοξενούμενη η ομάδα μας , σε ένα γεμάτο γήπεδο από κόσμο, απέδωσε επιτέλους ολοκληρωτικό volley. Όπως μαρτυρά το τελικό σκορ στα sets 0-3 (12-25, 14-25, 11-25), δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα. Το σύνολο του προπονητή Χρήστου Δρόσου  δεν «έριξε στροφές» ακόμα και όταν ουσιαστικά είχε κριθεί το κάθε set.



 Είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε κάποια αθλήτρια για την εμφάνιση της στον αγώνα αυτό. Εκπληκτικές άμυνες, πλουραλισμός στο δημιουργικό κομμάτι, ουσιαστικές επιθέσεις από όλες τις ζώνες και το πιο σημαντικό, service χωρίς λάθη. Ο ιδρώτας, οι φωνές και οι ώρες προπόνησης που έχουν αφιερώσει οι αθλήτριες μας μαζί με τον προπονητή, επιτέλους απέδωσαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Και δεν αναφερόμαστε τόσο στην νίκη, όσο στην εικόνα της ομάδας.
Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά  για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ευχή όλων μας να συνεχίσει η ομάδα να έχει εμφανίσεις ανάλογες με αυτήν.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν:
Ευφροσύνη Κακαγή (Α) (12)
Αθηνά Μυλωνά (9)
Στεύη Κόγια (8)
Ισιδώρα Βουνού (17)
Μαρία Τάνκα (2)
Μιμή Τολιμάζη (16)
Γιάννα Πολυκρέτη (7)
Εύη Παπαδημητρίου (18)
Εύα Ψυρρή (6)
Έλενα Βιλλιώτη  (1)
Αγγελική Ιωσηφίδου (15)
Αννα Μαρία Αλλαντινιάν (20)
Θεανώ Τσαλατσάνη (5)
Προπονητής: Χρήστος Δρόσος 

 

Συγχαρητήρια στου φιλάθλους και των δυο ομάδων που δημιουργήσαν εκπληκτική ατμόσφαιρα κατά την διάρκεια του αγώνα. Κυρίως όμως για τον πολιτισμό που επέδειξαν μετά το τέλος αφήνοντας τις κερκίδες του γηπέδου  χωρίς κανένα σκουπίδι – κουτάκι – νερό ως όφειλαν.

Σχόλια