Α.Ο. ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ - Γ.Σ. ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Δυο πρόσωπα παρουσίασε η ομάδα μας στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ειρήνη Κορυδαλλού. Στο πρώτο set η έλλειψη συγκέντρωσης, κάποια ατομικά λάθη, ίσως και η πίεση που ένιωθαν οι αθλήτριες για να πάρουν το πρώτο "τρίποντο" της χρονιάς, έδωσαν την ευκαιρία στην ιδιαίτερα ανταγωνιστικη και έμπειρη ομάδα της Ειρήνης (ομάδα που μεχρι πέρσι αγωνιζόταν στην Α κατηγορία) να επικρατήσει με σχετική άνεση.
Από εκείνο το σημείο του αγώνα όμως η ομάδα μας δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης και αμφισβήτησης από τους αντιπάλους. Με όπλο την καλή άμυνα και τον πλουραλισμό στην επίθεση έπαιξε όμορφο volley αποζημιώνοντας τους φιλάθλους της. Η ομάδα της coach Πόπης Γιαννάκη, παρά το νεαρό της ηλικίας για την συγκεκριμένη κατηγορία, έβγαλε στο γήπεδο αυτοματισμούς και εφάρμοσε συστήματα, που δουλεύονται κατά κόρον στην προπόνηση με πολύ (μιλάμε για πολύ...) ίδρωτα και προσπάθεια.
Δίκαια λοιπόν ήρθε η επικράτηση με 3-1 sets. Σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για τον επόμενο αγώνα.
Συγχαρητήρια στις γυναίκες μας. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνεχεία στην ομάδα της Ειρήνης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα μας. Ήταν συγκλονιστικό το χειροκρότημα τους.
Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν:

Μαρία Τάνκα (Α)
Ευφροσύνη Κακαγή
Εύη Παπαδημητρίου
Ισιδώρα Βουνού
Μιμή Τολιμάζη
Έλενα Βιλλιώτη (L)
Νίκη Δρακουλάκου
Κατερίνα Φράγκου
Ελίνα Ωρολογά (L)
Τζένη Αλαΐσκα
Έφη Σολάκου
Ζωή Κουτσουβάνου
Θεανώ Τσαλατσάνη

Coach: Πόπη Γιαννάκη



Σχόλια