Ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες και τα αγωνιστικά τμήματα του Α.Ο. Ευριπίδη.

Την Τρίτη (05/09) ξεκινούν οι εγγραφές και οι προπονήσεις των μικρών αθλητριών στις Ακαδημίες του Ευριπίδη, για κορίτσια από 6 ετών, καθώς και για ενηλίκους αθλητές και αθλήτριες (τμήμα Vintage) 

Οι εγγραφές ξεκινούν από την 5η Σεπτέμβρη, μαζί με τις προπονήσεις των τμημάτων στο κλειστό γυμναστήριο Σαλαμίνας “Γ. Καραϊσκάκης”



Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα :

Κα Αλέκα Τσάμη 6937658642

Κα Στέλλα Βασιλικάκη 6932290711

Κα Παντελία Κούκη 6940522424

Η νέα αγωνιστική σεζόν ξεκινάει και βασικό μέλημα της διοίκησης είναι η οργάνωση των τμημάτων υποδομών του Α.Ο. Ευριπίδη, ώστε να έχουν μια χρονιά γεμάτη από υγεία, χαμόγελα και ευτυχισμένες στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει. 

Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε την απόλυτη στήριξη τόσο των γονέων αλλά και των αθλητριών ώστε ο σύλλογος να συνεχίσει να προσφέρει τις ιδανικότερες συνθήκες προπόνησης και εκγύμνασης. Το πιο σημαντικό εχέγγυο σε αυτήν μας την προσπάθεια, αποτελούν οι Coaches Πόπη Γιαννάκη και Εύη Παπαδημητρίου, προπονήτριες εγγεγραμμένες στο ειδικό μητρώο προπονητών/τριών της Γ. Γ. Α., οι οποίες είναι έτοιμες να υποδεχθούν και μεταδώσουν, πέρα από τα τεχνικά μέρη που αφορούν το Volleyball, τις αξίες και τις αρχές που διέπουν τον Αθλητισμό στις αθλήτριες και στους αθλητές του Συλλόγου. 

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του νησιού μας, Καλή Αθλητική χρονιά, υγεία και να μην εγκαταλείπουν ποτέ τους στόχους τους.

Με εκτίμηση 



 

Σχόλια