Άρης Αμφιάλης - Ευριπίδης Σαλαμίνας

 

Είναι η στιγμή που καθένας και καθεμιά περιμένει.

Για κάποιες, η πρώτη φορά που ακολουθούν την ομάδα, συναίσθημα μοναδικό.

Για κάποιες, άλλη μια φορά που περίμεναν πως και πως να βρεθούν στο γήπεδο.

Για την Coach, να ξεκινήσει ακόμα μια χρονιά να «κρατάει σημειώσεις» για το τι θα πρέπει να διορθώσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι, ώστε να εξελιχθεί η ομάδα μέσα από την διαδικασία της προπόνησης.

Για το Team Staff, άλλη μια χρονιά που θα πρέπει να «οργώσουν» την Δυτική Αττική (και όχι μόνο), φροντίζοντας να μην λείψει τίποτα από τις αθλήτριες μας.

Το καθιερωμένο πρώτο φιλικό της Season 2023-2024, έδωσε η ομάδα μας με αντίπαλο την ομάδα του Άρη Αμφιάλης, στο κλειστό «Σιταποθηκών». Και οι δυο ομάδες Κ-18 Α & Β του συλλόγου μας, αγωνίστηκαν και παρουσίασαν μια καλή εικόνα. Οι δυο Coaches κκ Πόπη Γιαννάκη και Μαρία Ευθυμιάδου, χρησιμοποίησαν όλες τις αθλήτριες που είχαν στην διάθεση τους, δοκίμασαν διάφορα σχήματα σε πρόσωπα και θέσεις και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε τον Αρη Αμφιάλης για την φιλοξενία και τους ευχόμαστε μια καλή season με υγειά πάνω από όλα.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν:

Κ-18 Α

Μαρία Βακάλη, Βάσια Ηλιοπούλου, Εύη Μαυράκη, Ζένια Γαρείου, Κάτια Λένη, Ελευθερία Μωραΐτη, Θεοδώρα Μελετίου, Μυρτώ Μίχα, Μαρία Μάλλη, Αμελί Νάννου

Κ-18 Β

Ειρήνη Ταμπουρέα, Ευαδώρα Γιαννοπούλου, Ιωάννα Βοϊδήλα, Κατερίνα Γριμπιλάκου, Κωνσταντίνα Πολύζου, Πολυξένη Κεραμάρη, Αγάπη Ρούσσου, Κατερίνα Πλούμη, Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου, Χρύσα Ρώτα

Coach: Πόπη Γιαννάκη

Team Staff: Στέλλα Βασιλικάκη, Παντελία Κούκη












 

 

 

Σχόλια