Πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ18 Β Ευριπίδης - Γ.Σ. Ηλιούπολης

Τα πόδια έτρεμαν. Τα χέρια επίσης. Πρώτος αγώνας για τις περισσότερες αθλήτριες. 

Είναι μια στιγμή που δεν την ξεχνάς ποτέ. Είναι ένα «στοίχημα» που αργήσαμε να το κερδίσουμε για πολλούς και διαφόρους λόγους. Είναι μια ομάδα παιδιών που βρέθηκαν μαζί πριν από μερικούς μήνες. Είναι η Coach που πίστεψε πρώτα σε αυτό το εγχείρημα και μετά όλοι εμείς που «τρέχουμε» αυτήν την ομάδα. Είναι και πολλά ακόμα που μας κάνουν να νιώθουμε χαρούμενοι και περήφανοι, τόσο εμείς όσο και οι αθλήτριες μας. 

Ήττα για την ομάδα Κ-18 Β του Συλλόγου μας με 0-3 sets απέναντι στην σαφώς καλύτερη ομάδα του ΓΣ Ηλιούπολη. Η στήριξη του κόσμου, το χειροκρότημα και τα χαμογελά στο τέλος του αγώνα είναι αυτά που θα θυμούνται όλοι από το ξεκίνημα αυτών των παιδιών.

Σαφώς και πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Στόχος είναι να βελτιώνουμε κάθε φορά και έναν τομέα. Τον τρόπο τον ξέρει η Coach. Υπομονή χρειάζεται και χρόνος. Τα καλυτέρα είναι μπροστά μας. Το ταξίδι αυτό μόλις ξεκίνησε….

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν:

Κ-18 Β

Ειρήνη Ταμπουρέα (Α), Ευαδώρα Γιαννοπούλου, Κατερίνα Γριμπιλάκου, Κατερίνα Πλούμη, Μερσίνη Κασάρχου, Ιωάννα Βοϊδήλα, Αγάπη Ρούσσου

Coach: Πόπη Γιαννάκη

Team Staff: Παντελία Κούκη, Αλέκα Τσάμη, Στέλλα Βασιλικάκη

ΥΓ: Το τύμπανο ξαναβρήκε την θέση του και θα ηχεί. Κάτι δικά μας....
















Σχόλια