Ευριπίδης - Άρτεμις Κορυδαλλού

Φιλικό αγώνα με την Άρτεμις Κορυδαλλού έδωσαν οι ομάδες Κ-18 του Συλλόγου μας.

Σαφώς βελτιωμένη εικόνα της ομάδας Κ 18 Α η οποία αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με ένταση, κυνηγώντας κάθε φάση και κάθε πόντο, απέναντι στην μαχητική ομάδα της Άρτεμις. Πιο σημαντικό βέβαια στοιχείο ήταν οι φωνές και το πάθος που «έβγαλαν» τα κορίτσια μας, γεμίζοντας με ικανοποίηση την Coach Πόπη Γιαννάκη, καθώς είδε να γίνονται πράξη στο γήπεδο όλα αυτά που δουλεύουν στην προετοιμασία και στις προπονήσεις, αφήνοντας ελπίδες για το πρωτάθλημα που ξεκινάει σύντομα.

Βελτιωμένη και η εικόνα των κοριτσιών της ομάδας Κ 18 Β που πλέον δείχνουν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο μετά από τρία φιλικά παιχνίδια. Σαφώς χρειάζεται προσπάθεια για να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς. Αυτό που προσπαθεί η Coach είναι να βελτιώνει βήμα-βήμα την εικόνα της ομάδας, με απώτερο σκοπό να δημιουργήσει και εδώ ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Και αν μη τι άλλο ένα βήμα παραπάνω έγινε στον χθεσινό αγώνα.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Άρτεμις Κορυδαλλού, τον κύριο Σαραντέα και τον κύριο Ζουπάνο για την αποδοχή της πρόσκλησης. Ευχόμαστε ολόψυχα, μέσα από την καρδιά μας να έχουνε μία Season με υγεία, πολλές επιτυχίες και πολλά χαμόγελα σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου της Άρτεμις.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν:

Κ-18 Α

Μαρία Βακάλη, Ζένια Γαρείου, Βάσια Ηλιοπούλου, Εύη Μαυράκη, Ελευθερία Μωραΐτη, Θεοδώρα Μελετίου, Μαρία Μάλλη, Κάτια Λένη, Μυρτώ Μίχα,

Κ-18 Β

Ειρήνη Ταμπουρέα, Κατερίνα Γριμπιλάκου, Κατερίνα Πλούμη, Μερσίνη Κασάρχου, Κωνσταντινα Πολύζου, Ιωάννα Βοϊδήλα 

Coach: Πόπη Γιαννάκη

Team Staff: Παντελία Κούκη, Αλέκα Τσάμη, Στέλλα Βασιλικάκη

Το volleyball είναι ένα άθλημα όπου στο τέλος οι αθλητές και αθλήτριες χειροκροτούν τις προσπάθειες του αντιπάλου. Όταν όμως, τόσο οι Σύλλογοι όσο και οι προπονητές, πρεσβεύουν πέρα από τις αξίες του αθλητισμού, αξίες όπως η φιλία, τότε το πρωτόκολλο «σπάει», οι αθλήτριες αγκαλιάζονται, δημιουργούνται εικόνες που μόνο μέσα στα γήπεδα μπορείς να δεις. Αυτό πρεσβεύει ο Σύλλογός μας, αυτό πρεσβεύει η Άρτεμις Κορυδαλλού, αυτό πρεσβεύουν και οι δύο Coaches, Πόπη Γιαννάκη και Παναγιώτης Ζουπάνος.
















Σχόλια