Διαφήμισε την επιχείρηση σου εδώ!

Χορηγικό Πρόγραμμα 2024-2025

Ο αθλητικός σχεδιασμός της season 2024-2025 έχει ήδη ξεκινήσει. Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Coach Βαγγέλη Περόπουλο, έχοντας ως Assistant Coach την Εύη Παπαδημητρίου, οδηγούν σε μια αναδιοργάνωση των τμημάτων του Συλλόγου μας, με νέες καινοτόμες ιδέες σε προπονητικό, αγωνιστικό αλλά και οργανωτικό τομέα.

Βασισμένοι στο μέχρι τώρα υψηλό επίπεδο διοίκησης και οργάνωσης, ανεξάρτητα από την κατηγορία που αγωνίζονται τα τμήματα μας, χωρίς εκπτώσεις στις αγωνιστικές και προπονητικές παροχές στις αθλήτριες και στους αθλητές του Συλλόγου μας, συνεχίζουμε τον σχεδιασμό αυτό.

Ο Α.Ο. Ευριπίδης θέλοντας να χτίσει τις βάσεις της Νέας Εποχής του συλλόγου τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και την ανάπτυξη των ομάδων του, ετοίμασε και παρουσιάζει το χορηγικό του πρόγραμμα για την σεζόν 2024-2025.

Πληροφορίες Support Partnership 2024-2025

Η προσφορά των Αθλητικών Σωματείων στο κοινωνικό σύνολο τα τελευταία χρόνια είναι κάτι παραπάνω από σημαντική. Με την ελπίδα πως θα θελήσεις εσύ και η επιχείρηση σου να συμβάλλει στην προσπάθεια που καταβάλλουμε ώστε να παρέχουμε στα παιδιά μας όλα τα εφόδια για την νέα χρονιά, μπορείς να επικοινωνήσεις στο e-mail:

evripidisvolley@gmail.com

και στα τηλέφωνα:

Αλέκα Τσάμη 6937658642

Στέλλα Βασιλικάκη 306932290711

Μην μείνεις απλά ένας θεατής.

Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας του Ευριπίδη…




 

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url