Πρωτάθλημα Γυναικών Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α Α.Ο. Ευριπίδης - Α.Ο. Κελεος

Με νίκη για την ομάδα του Ευριπίδη έληξε ο αγώνας
 πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, απέναντι στον Κελεό, που έγινε στο κλειστό Σαλαμίνας Γ. Καραϊσκάκης. Με 3-0 stes (25-12, 25-20, 25-10), οι "νησιώτισσες" δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην φιλοξενούμενη ομάδα. Η ομάδα μας επιθετικά στηρίχθηκε στις Κόγια , Κοκλιώτη και Βουνού, ενώ η εμπειρία της Φουρίκη σε καίρια σημεία έδωσε πόντους στην ομάδα μας. Δημιουργικά σε νέο ρόλο η Κακάγη μαζί με την Παπαδημητρίου οργάνωσαν άψογα το επιθετικό κομμάτι. Στο αμυντικό κομμάτι η Μυλωνά έδειξε για ακόμα μια φορά την εμπειρία της. Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία της Τάνκα που στο τρίτο set πήρε πρωτοβουλίες. Ψυρρή και Τολιμάζη έδωσαν από την θέση τόσο του πασαδόρου, όσο και του διαγώνιου λύσεις σε αρκετά σημεία του αγώνα. Ιωσηφίδου και Αλαντινιάν αγωνίστηκαν σε όλο το τρίτο set δείχνοντας πως αποτελούν λύση στα χέρια του coach, όταν αυτό απαιτηθεί.

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια μας.

Για τον Α.Ο. Ευριπίδη 
αγωνίστηκαν: Αθηνά Φουρίκη, Στέβη Κόγια, Κωνσταντίνα Κοκλιώτη, Εύη Παπαδημητρίου, Αθηνά Μυλωνά, Εύα Ψυρρή, Ευφροσύνη Κακάγη, Ισιδώρα Βουνού, Αγγελική Ιωσηφίδου, Μιμή Τολιμάζη, Μαρία Τάνκα, Άννα-Μαρία Αλαντινιαν.
Προπονητης: Στέργος Δρόσος.

Υ.Γ. Ολοι όσοι ανήκουμε στην οικογένεια του Α.Ο. ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ γνωρίζουμε σε ποιον ειναι αφιερωμένη αυτή η πρώτη νίκη της season. Τον περιμένουμε κοντά μας γρήγορα.

Σχόλια