Τουρνουά Mini Volley στα Μέγαρα



Καμιά φόρα δεν χρειάζονται ούτε ομοσπονδίες ούτε ενώσεις. Θέληση χρειάζεται και πρωτοβουλία. Τα πράγματα γίνονται εύκολα και απλά όταν υπάρχει συνεννόηση και κοινή αντίληψη για το αθλητισμό, όπως έχουν οι Σύλλογοι Μ.Α.Ο. Κόροιβος και Α.Ο. Ευριπίδης Σαλαμίνας.
Μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η πρώτη συμμετοχή της Ακαδημίας Mini Volleyball του Συλλόγου μας, καθώς και του Προαγωνιστικού τμήματος σε φιλικό τουρνουά που έγινε το Σαββάτο 12/5/2018 στα Μέγαρα. Με πρωτοβουλία της κυρίας Όλγα Λαναρά, Πρόεδρο του «Μορφωτικού Αθλητικού Ομίλου Κόροιβος» και της προπονήτριας των Ακαδημιών μας , κυρίας Μαρία Μισούρα, διοργανώθηκε από κοινού με την ομάδα μας Φιλικό Τουρνουά Mini Volley «πιάνω και πετώ» για τις μικρότερες αθλήτριες, αλλα και αγώνας 3x3 για τα μεγαλύτερα κορίτσια.
Για πάνω από 2 ώρες τα παιδιά μας ευχαριστήθηκαν volley. Ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας η γνωριμία και η καθοδήγηση των παιδιών μας, από την Κα Κασσιανή Ξενάκη, προπονήτρια του Μ.Α.Ο. Κόροιβος, προσωπικότητα με Ιστορία στον χώρο του γυναικείου Volley. Aν μη τι άλλο μόνο κερδισμένες μπορούν να βγουν οι αθλήτριες μας από αυτές τις προσπάθειες, αφού η ευγενής άμιλλα είναι κατι που το διδάσκετε εκτός αλλά και εντός γηπέδου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ
  • στην Κα Λαναρά για την άψογη φιλοξενία. Επιφυλασσόμαστε.
  • στους γονείς και στις αθλήτριες που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια μας. Θα το ξαναεπαναλάβουμε. Να είστε σίγουροι.

  • Στην Έφορο της ομάδας Κα Αλέκα Τσάμη και στην προπονήτρια μας κα Μαρία Μισούρα για την άψογη παρουσία των ομάδων μας.


Σχόλια